A Debrecen elhappolta a Szolnoktól jó fizikumú amerikai centerét

Megosztás

A 203 centiméter magas Andre Williamson aláírt a DEAC-hoz, az előző szezonban az összes mérkőzésen kezdőként lépett pályára az Olajnál.

Megtalálta második idegenlégiósát is a DEAC kosárlabdacsapata a 2023-24-es szezonra, Andre Williamson a Szolnoki Olajbányásztól érkezik a cívisvárosba. A több poszton is bevethető 203 centis amerikai magasember az előző kiírásban mind a 34 mérkőzésén kezdőként lépett pályára, s közel 26 perc játékideje alatt 11.4 pontot és 7.5 lepattanót átlagolt – adta hírül a Deac.hu.

-Négyes és ötös poszton is bevethető, jó fizikummal rendelkezik és igazi csapatjátékos. Amellett, hogy jó lepattanózó és többféle szerkezetben is használható, az sem hátrány, hogy hogy már ismeri a magyar bajnokságot, másfelől mi is láttuk már, hogy mire képes. Örülök, hogy elfogadta az ajánlatunkat, szerintem tökéletesen bele fog illeszkedni abba a szisztémába, ami szerint fel szeretnénk építeni a csapatot. -mondta a Debreceni Egyetem legújabb igazolásáról Andjelko Mandics vezetőedző.

Andre Williamson egy évre kötelezte el magát a DEAC csapatához, a tervek szerint a felkészülés kezdetére már megérkezik Debrecenbe.

Kapcsolódó cikkek